Active Fit Jump Club

Jumping 4 everyone

Active Fit Jump Club


De Active Fit Jump Club is de sportclub voor iedereen die op een leuke, actieve manier fit wil worden/ blijven!


We trainen heerlijk in de buitenlucht en door het steeds variërende programma is geen training hetzelfde! We combineren (hard) lopen met (kracht) oefeningen en interval trainingen al dan niet met motiverende muziek! Een totale work-out voor je hele lichaam! De rebound schoenen die we gebruiken, de Aerowers, zijn de beste rebound schoenen ter wereld. Ze zijn helemaal op jouw gewicht en atletisch vermogen aan te passen.

Mensen die aan reboundtraining doen, ontdekken dat ze langer kunnen werken, beter slapen, en zich minder gespannen en nerveus voelen. Het effect is niet alleen psychisch, want het op en neer springen tegen de zwaartekracht in, zonder trauma voor het spier- en skeletstelsel, is een van de meest gunstige (aerobische) bewegingsoefeningen die ooit zijn ontwikkeld.Kennismaken met de Active Fit Jump Club

Winteractie!


Maak kennis met de Active Fit Jump Club door middel van een gratis kennismakingsles HIIT /Dance/Aerobic Active Fit Jump!

Tijdens een gratis kennismakingsles (45 min) gaan we eerst "wennen " aan de Aerowers en daarna volgt een super leuke HIIT/Dance/ Aerobic workout van 20min.

HIIT training stimuleert o.a. de vetverbranding, verbetert de bloedsomloop, versterkt de gewrichten en spieren kortom …een totale workout voor je hele lichaam en het is super leuk!

Meld je HIER aan voor de kennismakingsles waarbij wij je op een enthousiaste manier laten kennis maken met de Jumple wereld!


Bent u na de kennismakingsles enthousiast geworden?! Dan kunt u zich daarna aanmelden voor de reguliere outdoor HITT/Dance/ Aerobic lessen. 

Kijk hier voor de mogelijkheden.Active Fit Jump Club Aerower Jumple group.

Naast de outdoor lessen kunt u ook online leuke, afwisselende Aerobic/Dance & HIIT/ training volgen. Gewoon lekker bij je thuis/ in de tuin etc. op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook kan dit in combinatie met een outdoor abonnement.

Via een besloten Facebook groep worden regelmatig online lessen gedeeld die je op ieder moment kunt bekijken/ terug kunt kijken. Dit abonnement is uiteraard alleen mogelijk als u in het bezit bent van uw eigen Aerowers.