Active Fit Jump Club

Jumping 4 everyone

Wie zijn wij?

Wij (Jessin en Marrie) zijn nu de eerste Nederlanders die de opleiding ‘official international certification by Jumple Training Academy’ hebben afgerond.

Wij staan te springen om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met de Jumple wereld via de Active Fit Jump Club en te enthousiasmeren voor deze super gave sport! In januari 2021 gaan we starten met de Active Fit Jump Club. Tevens zijn wij official Aerower distributor van de beste rebound schoenen ter wereld!

Spring met ons mee in 2021!

Voel het geluk!

Het eerste wat je doet als je de Jumpers aantrekt en je eerste sprong maakt is glimlachen😊

Welkom bij de Active Fit Jump Club........ sporten met een lach.😊
 

Jessin

Ik ben Jessin Kroes. In november 2020 heb ik mijn official international certification by Jumple Training Academy behaald. Daarnaast ben ik gecertificeerd powerwalking trainer bij Powerwalkingclub Kampen( De Maten- Stationskwartier) en Zwolle (Stadshagen).

Wat ik het liefste doe is zelf sporten en training geven. Daarom volg ik nu ook de opleiding Sport en Bewegen. In juli 2020 heb ik mijn Anwärter (skileraar) diploma gehaald in Oostenrijk en in oktober heb ik mijn ski-rolbaan certificaat behaald om les te kunnen geven op (ski)rolbanen.


Marrie

Ik ben Marrie Kroes. In november 2020 heb ik mijn official international certification by Jumple Training Academy behaald. Daarnaast ben ik gecertificeerd powerwalking trainer bij Powerwalkingclub Kampen( De Maten- Stationskwartier) en Zwolle (Stadshagen). Naast mijn passie voor sport ben ik tevens gediplomeerd gewichtsconsulent en PuurGezond professional bij Ín Shape”praktijk voor voeding en gewicht www.inshape4ever.nl